Ексклюзиви
пʼятниця, 12 березня 2021 00:45

Голлівудська пара оголосить номінантів на "Оскар"

Голлівудська пара оголосить номінантів на "Оскар"
Індійська актриса Пріянка Чопра та американський співак Нік Джонас 15 березня оголосять номінантів на премію "Оскар". Фото: Instagram

Подружжя Нік Джонас та Пріянка Чопра оголосять номінантів на премію "Оскар". Трансляція відбудеться 15 березня на сайті Oscars.com, Oscars.org і в соцмережах академії.

В Instagram Чопра пожартувала, що могла б і сама це зробити, але доведеться з чоловіком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Варто переглянути кожному: п'ятірка найцікавіших фільмів із премії "Золотий глобус"

93-а церемонія вручення премії "Оскар" відбудеться 25 квітня 2021 року в Лос-Анджелесі. Трансляція вестиметься з декількох локацій. Церемонію зрежисує та спродюсує Стівен Содерберг, який зняв "Зараження". За словами організаторів, хочуть створити шоу з ефектом особистої присутності, але з карантинними вимогами. Одна з локацій - театр "Долбі" в Голлівуді, який протягом багатьох років є традиційним місцем проведення церемонії. Ім'я ведучого поки не відоме.

Пріянка Чопра - індійська модель та актриса. Стала Міс Світу у 2000 році. Зробила кар'єру в Болівуді. 2015-го отримала головну роль у серіалі "Квантико". Так стала першою актрисою з Південної Азії, яка зіграла головного персонажа в американському серіалі. 2017-го відбувся її голлівудський дебют у комедії "Рятувальники Малібу". Наразі знімається в четвертій частині "Матриці" та фільму для Netflix "Ми можемо бути героями".

2018-го вийшла заміж за американського музиканта Ніка Джонаса. Церемонія відбулася в палаці Умайд-Бхаван, місто Джодхпур, Індія. Весілля тривало тиждень. Коштувало $584 тис., запросили понад 300 гостей.

Зараз ви читаєте новину «Голлівудська пара оголосить номінантів на "Оскар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі