Ексклюзиви
середа, 06 квітня 2011 19:05

Глядачі на виставі Віктюка роздивлялись актора без білизни

Вчора в Київському театрі оперети показали спектакль "Фердінандо" режисера Романа Віктюка. Він вперше поставив його 1994-го за твором італійського драматурга Аннібале Ручелло.

П'єса розповідає про кохання старої баронеси до молодого хлопця-афериста на ім'я Фердінандо. Він також закохує в себе її бідну родичку та священника. У виставі є багато відвертих сцен.

"Це ранній Віктюк. В принципі на таких епатажних спектаклях він собі зробив ім'я. Коли Роман Григорович починав, про теми геронтофілії, інцесту чи гомосексуальні стосунки в театрі ніхто не говорив. Він всіх епатував. Зараз Віктюк зовсім інший - це майстер глибокий і філософський. Працює із більш благородним матеріалом і в нього грають зірки першої величини - як Образцова, Роговцева. А "Фердінандо" - це зразок Віктюка-хулігана, який вирішив підкорити Москву. Старі тітки, пороки - все змішалося в домі Віктюка. Але ми вже так наїлися жовтухи з екранів, що дивишся і думаєш: а навіщо це, сексом вже не здивуєш. Хоча те, що хлопчик був без білизни, а я сиділа в другому ряді - то мене це зачепило. Я зрозуміла чому такі дорогі квитки", - поділилася враженнями одна з глядачок.

Зараз ви читаєте новину «Глядачі на виставі Віктюка роздивлялись актора без білизни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі