середа, 06 грудня 2017 12:35

Гілларі Клінтон, Стівен Кінг та інші автори подякували читачам кумедними фотографіями
15

Стівен Кінг та його син Овен виграли у номінації “Найкраща книга жахів”
Фото: goodreads.com
Селесту Нг нагородили у категорії “Найкраща художня книга”. Переможним став її роман “Little Fires Everywhere”.
Найкращий дебютом визнали роман “The Hate U Give ”письменниці Енджі Томас
Автор найкращої науково-фантастичної книги Енді Вейр зробив селфі у дзеркалі
Мемуари Гілларі Клінтон стали найкращими у жанрі автобіографії

Користувачі книжкового онлайн-каталогу Goodreads обрали найкращі книжки року. Понад 3,8 млн читачів віддали свої голоси під час голосування на сайті.

За версією Goodreads Awards, найкращим трилером став роман Поли Гоукінз "Глибоко під водою". У номінації кращої науково-фантастичної книжки перемогу здобула "Артеміда" Енді Вейра. Мемуари Гілларі Клінтон читачі визнали найкращою книжкою у жанрі автобіографії. Стівен та Овен Кінги перемогли у категорії "найкраща книжка жахів" з романом "Сплячі красуні".

"Ми попросили переможців Goodreads Awards поділитися фотографіями, на яких видно їхню реакцію на свою перемогу. Наприклад, Енді Вейр, який зараз перебуває в турі на підтримку нової книжки, зробив селфі у дзеркалі ванної кімнати із запискою в руках. Деякі фото змусили нас сміятися", - сказали в редакції сайту.

Найкращі 20 книжок обрали з-поміж чотирьох сотень книжкових новинок 2017 року. Вперше Goodreads Awards почали проводити 2009 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали книги, що увійшли до короткого списку літературної премії BBC

Книжковий сайт Goodreads створили 2006 року. Кожен користувач може вести статистику прочитаних книжок, ставити їм оцінки, писати відгуки і шукати останні книжкові новинки.

Зараз ви читаєте новину «Гілларі Клінтон, Стівен Кінг та інші автори подякували читачам кумедними фотографіями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі