середа, 04 квітня 2012 12:17

Героєм фільму "Вій" у 3D став британський мандрівник
5

Кадр з фільму
Фото: Фото з сайту viymovie.com
Кадр з фільму
Кадр з фільму
Кадр з фільму
Кадр з фільму

Закінчилися зйомки російської кінокартини "Вій" в 3D за мотивами повісті Гоголя. Співпродюсером фільму виступив телеканал "Інтер". Режисер-постановник картини Олег Степченко.

"Вій" - це перший російський фільм, повністю знятий у форматі 3D.

За словами авторів, основою для сюжету слугував перший, невідредагований рукопис Миколи Гоголя. Він більше наповнений містикою й страхом, ніж другий варіант повісті.

"Ми хочемо, щоб 3D формат допоміг глядачам це відчути і стати частиною цієї цікавої історії, дозволив пережити, а не просто переглянути, все, через що доведеться пройти героям картини", - зазначив продюсер фільму, голова ради союзу "Марінс Груп", Олександр Куликов.

Однак сюжет твору Гоголя використовується тільки в якості відправної точки. Головним героєм є мандрівник і картограф Джонатан Грін. Випадково він виявляється на загубленому козацькому хуторі, де і знаходить пригоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стівен Спілберг переведе "Парк Юрського періоду" в 3D

Головну роль виконує англійський актор Джейсон Флемінг, відомий за роботою в таких картинах як "Карти, гроші, два стволи", "Великий куш", "Загадкова історія Бенджаміна Баттона", "Люди Х: Перший клас", "Битва титанів".

Також у фільмі "Вій" знялися такі російські актори як Валерій Золотухін, Ніна Русланова, Олексій Чадов, Агнія Дітковскіте, Андрій Смоляков.

Зйомки проходили в Чехії. У прокат картина вийде на початку 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «Героєм фільму "Вій" у 3D став британський мандрівник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі