вівторок, 24 листопада 2020 00:45

Фредді Крюгер з'явиться у серіалі "Дивні дива"

Фредді Крюгер з'явиться у серіалі "Дивні дива"
З 1984-го Роберт Інглунд виконує роль маніяка Фредді Крюгера, який вбиває уві сні. У серіалі "Дивні дива" втілить пацієнта психлікарні, засудженого за вбивство у 1950-х роках. Фото: Pinterest

Американський актор Роберт Інглунд підтвердив участь у четвертому сезоні науково-фантастичному серіалі "Дивні Дива". Найбільш відомий за роллю Фредді Крюгера у серії горор-фільмів "Кошмар на вулиці В'язів".

Підлітки американського містечка Гоукінс штату Індіана борються з монстрами з паралельного світу. Трійка хлопців вирушають на пошуки друга. Натомість зустрічають дивну дівчинку, яка зве себе Одинадцятою. Може рухати предмети силою думки та бачити майбутнє, за сюжетом.

Інглунд зіграє Віктора Крила. Персонажа описали як страхітливого та тривожного пацієнта психіатричної лікарні, який засуджений за вбивство у 1950-х роках.

Також до акторського складу приєднався Джеймі Кемпбелл Бовер. Втілить санітара психлікарні, який "втомився кожен день спостерігати за жорстокістю цього світу". Раніше знімався у "Сутінках", сьомій частині "Гаррі Поттера", "Свіні Тодд: демон-перукар із Фліт-стріт" та "Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда".

Дія четвертого сезону відбуватиметься в Росії 1980-их. Зокрема герої містичним способом перемістяться на Камчатку. Тизер серіалу вийшов під назвою "З Росії з любов'ю". Актор з "Гри престолів" Том Влашига отримав роль російського охоронця в'язниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Попросила роль, де можна вбивати. Це весело - 11-річна актриса

У проєкт повернуться Міллі Боббі Браун, Фінн Вулфард, Ноа Шнапп, Мая Гоук, а також Вайнона Райдер і Девід Харбор.

Зйомки призупинили через пандемію COVID-19, відновили на початку жовтня у штаті Джорджія. Дату прем'єри не повідомляють.

Зараз ви читаєте новину «Фредді Крюгер з'явиться у серіалі "Дивні дива"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі