вівторок, 01 жовтня 2019 05:52

В мережу виклали тізер четвертого сезону "Дивних див"

В мережу виклали тізер четвертого сезону "Дивних див"
Показали тізер нового сезону культового серіалу. Фото: Hollywood

Творці серіалу "Дивні дива" анонсували вихід 4-го сезону. Короткий тизер з'явився на сторінках шоу у соціальних мережах.

У відеоролику нічого не відбувається, там лише назва серіалу із цифрою "4" та звучить знайомий шанувальникам шоу музичний саундтрек. Наприкінці на екрані з'являється повідомлення: "Ми більше не у Гоукінсі".

Про дату прем'єри нового сезону нічого не повідомляється.

На сторінці творців "Дивних див" у Twitter у коментарі до відео йдеться: "У нас є дивовижна команда, яка працює над 4-м сезоном, і ми не можемо чекати, щоб не поділитися цим з вами. Дякуємо за вашу пристрасть і вашу любов до нашого шоу... Давайте тримати двері до цієї зацікавленності відкритими, так? Між іншим, ми вже не у Гоукінсі…".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар - ворожка, а Поплавський - міністр: чим вразить українська комедія "Великі Вуйки"

Гоукінс – це вигадане містечко у штаті Індіана, де усі три попередні сезони "Дивних див" відбувалися головні події. Серіал розповідає про підлітків, які борються з монстрами з паралельного світу.

Зараз ви читаєте новину «В мережу виклали тізер четвертого сезону "Дивних див"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі