понеділок, 25 червня 2018 16:24

"Фіолет" випустив трек для альбому, гроші на який збирають у краудфандінгу

"Фіолет" випустив трек для альбому, гроші на який збирають у  краудфандінгу
"Фіолет" заспівав про найкращих друзів. Фото - karabas.live

Український поп-рок гурт "Фіолет" випустив нову пісню "Найкращий друг". Композиція увійде в новий альбом музикантів Aurora, який вийде восени. Гроші на запис релізу група збирає через краудфандінг.

"Один з моїх найкращих друзів - моя мама, - розповів про присвяту пісні Сергій "Колос" Мартинюк. - І тут швидше питання не в відкритості наших відносин і тривалих задушевних бесідах на кухні, а в тому, що у цієї людини ніколи не бракувало мудрості і поваги приймати мене таким, який я є. При цьому мамі завжди вистачало почуття такту, вона вірила в мене і дозволяла самому робити свій вибір. Завдяки їй я і став настільки волелюбним і почав цінувати в дружбі можливість зрозуміти, прийняти, відчути. І з іншими друзями намагаюся бути точно таким же".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірма Вітовська показала, як за дві години постаріти на 40 років

Мелодію до "Найкращий друг" придумав колишній гітарист групи, Макс Міщенко. Саундпродюсером треку виступив Артур Даніелян, який раніше працював над композиціями "Тартак", ТНМК, "Без обмежень".

Співак Олег Вінник стане хедлайнером першого безкоштовного дня фестивалю Atlas Weekend, який проходитиме в "Експоцентрі України". Представить нову рок-програму, створену спеціально для Atlas. IV фестиваль Atlas Weekend пройде в Києві у Виставковому центрі з 3 по 8 липня. За 6 днів на 7 сценах опен-ейру виступлять понад 200 українських і зарубіжних артистів.

Зараз ви читаєте новину «"Фіолет" випустив трек для альбому, гроші на який збирають у краудфандінгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі