середа, 05 червня 2013 14:00

Фіналіст "Голосу країни" співає на сцені з освяченим клаптиком тканини у кишені

5 червня голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Рижук зустрівся у своєму кабінеті із 22-річним співаком Артемом Кондратюком, який пройшов у фінал телепроекту "Голос країни". У неділю, 9 червня, відбудеться голосування за переможця. Кондратюк є солістом Житомирської обласної філармонії, живе у селищі Озерне Житомирського району.

"Справа вже зроблена. А Артем є голосом не тільки Житомирщини, а й країни", - говорить Сергій Рижук.

Губернатор зауважив, що слідкує за творчістю співака останні три роки.

"Ну возмужал. Я он попросив владику Никодима освятити для тебе ікону Божої Матері. Хай допомогає тобі. І це не наперед, а з бажанням спокою і впевненості", - сказав Рижук, вручаючи ікону.

Артем Кондратюк співає на сцені з 12-ти років. Каже, до "Голосу країни" спеціально не готувався.

"В інтернеті побачив оголошення, що проводиться прийом заявок і, так би мовити, цибнув в останній вагон. Нас обирали з 6 тисяч вокалістів", - розповідає співак.

Його тренером є лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка. "Він хороший і професійний музикант, дуже інтелігентний. Однаково ставився до кожного учасника, нікого не обділяв своєю увагою. З ним працюю з великим задоволенням", - додає Артем.

Каже, для його музичного керівника Лариси Івасенко дзвінок з облдержадміністрації був несподіваним.

"Сказали, що чекає губернатор, то ми злякалися, - усміхається Артем. – Ми питаємо: "З якого приводу? Щось сталося?" Дуже приємно, що за нас переживають".

Артем Кондратюк показав свої обереги, які бере на кожен концерт. Срібний хрестик, зроблений на замовлення, подарувала музичний керівник на день народження Артема. Тоді ж він отримав Гран-прі на міжнародному конкурсі у 2006-му році.

"Перед участю у проекті я у свого духовного наставника отця Дмитрія взяв клаптик тканини, освячений на святих мощах Преподобного Іова Почаївського. Перед кожним виходом на сцену кладу його у піджак", - поділився співак. У дитинстві Кондратюк був дзвонарем і паламарем у церкві. Подаровану ікону повісить у себе вдома.

Зараз ви читаєте новину «Фіналіст "Голосу країни" співає на сцені з освяченим клаптиком тканини у кишені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі