неділя, 02 червня 2013 12:31

Океан Ельзи зібрав 30 тисяч глядачів на стадіоні "Арена Львів"
6

Фото: Фото: Ольга ШВЕД

1 червня, на стадіоні "Арена Львів" відбувся концерт Всеукраїнського туру гурту Океан Ельзи на підтримку нового альбому "Земля". Офіційно було продано 30 000 квитків, але людей на кілька тисяч було більше. Концерт мав розпочатися о 20.30, але розпочався о 21.15 і тривав три години.

Напередодні Святослав Вакарчук пообіцяв, що гурт не вийде на сцену, доки остання людина, яка купила квиток, не зайде на стадіон. Це одна з найбільших аудитирій, перед якою виступали музиканти.

"Ми не були у Львові 3 роки із концертами, може тому стільки людей. Ми звикли до 10 тисяч людей, а тут 30. Це трохи змінює формат. А так все класно, рідні стіни допомагають", - каже лідер гурту Океан Ельзи.

Музиканти заспівали нові 12 пісень із альбому "Земля" та хіти із попередніх альбомів. Наприкінці виступу Вакарчук заспівав дуетом із учасником шоу "Голос Країни" Блезом Малабою пісню "Не питай".

Пісню "Без Бою" Вакарчук присвятив своєму батькові – Іванові Вакарчуку, який перебував у Віп-зоні стадіону. Квитки туди коштували від 800 грн. Для гостей було передбачено фуршет, алкогольні напої та зручна оглядова зона із стільцями.

Квитки у фан-зони та сектори коштували від 100 до 220 гривень. Деякі працівники Арени-Львів, які були на входах, проводили глядачів за винагороду в середину. За перебування на фан-зоні просили 150 грн, кращі сидячі місця – 250 гривень.

Для фанатів організатори передбачили проїзд до центру міста. Із стадіону курсували шатл-баси, міський транспорт працював на годину довше.

Гурт Океан Ельзи з концертами відвідає 27 українських міст. Концерти вже відбулися у Мукачеві, Івано-Франківську, Чернівцях, Вінниці, Хмельницькому, Тернополі, Луцьку і Рівному, Львові. Закінчать тур 28 вересня концертом у Києві у "Палаці спорту". Після цього музиканти продовжать турне по країнах СНД і Північної Америки.

Зараз ви читаєте новину «Океан Ельзи зібрав 30 тисяч глядачів на стадіоні "Арена Львів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі