понеділок, 03 червня 2013 11:01

У Львові виступив американський гурт "Arms and Sleepers"
5

Фото: Фото: Ольга Швед

2 червня у у львівському клубі Gas Station, на вул. Джерельній, 20 в рамках великого європейського турне виступив американський гурт Arms and Sleepers.

Дует Макса Льюіса и Мірци Раміча із Бостона, США творить музику у стилях атмосферний мікс-ембієнта, тріп-хопа і пост-рока. Виступ гурт супроводжував синхронізованим кінематографічним відеорядом. Його створив спеціально для гурту нью-йоркський митець Дадо Рамадани.

Гурт Arms and Sleepers заснували в 2006-му. Перший альбом "Black Paris 86" вийшов у 2007 році. У грудні 2009-го вийшло їхнє спільне із The American Dollar EP під назвою "From The Inland Sea". Наприкінці квітня 2011 вийшов 3-й студійний альбом гурту. Учасник дуету Мірца Раміч пояснює, що "назва гурту багато в чому означає світ, яким він є сьогодні, і був у минулому, і можливо майбутнє. Поки багато хто б'ється і вбиває ("Arms" - "зброя"), інші ігнорують все це ("Сплячі" - "Sleepers")".

У 2011 році гурт уже виступав в Україні: відіграв концерти в Києві, Львові та Чернівцях.

У Львові розігрівав кілька сотень фанатів американців львівський тріп-хоповий проект IMMAGO. На відміну від виступу у Києві наприкінці березня, де Arms and Sleepers зіграли неокласичний сет з використанням живого піаніно та електронних обробок, у Львові виступ був значно скромніший. Майже в дев'ятій вечора музиканти вийшли на сцену за пульти. Через неякісний проектор важко було розібрати відеоряд позаду музикантів. На початку виступу американці зіграли свої нові композиції, які були маловідомі публіці. Лише наприкінці виступу фанати почули відомі композиції "Matador", та "The Architekt".

"Я фанатка ще з 2008 року. Я художниця і мені дуже подобається малювати під їхню музику. Дуже подобається альбом "Black Paris 86". Це суміш ембієнту та електронної музики із джазом та тріп-хопом. Дуже подобається м'який вокал фронтмена, особливо коли він виконує відомі пісні", - каже Маріана Тобільська. На концерт приїхала із міста Коломия, Івано-Франківщина.

Після Львова гурт Arms and Sleepers виступить у Польщі, Німеччині.

Зараз ви читаєте новину «У Львові виступив американський гурт "Arms and Sleepers"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі