вівторок, 01 листопада 2016 16:22

Фільм про винахідника акваланга покажуть у грудні

Фільм про винахідника акваланга покажуть у грудні

У мережі з'явився український трейлер фільму французького режисера Жерома Саля "Одіссея". В український прокат стрічка вийде 29 грудня.

Біографічна драма розповідає історію життя Жака-Іва Кусто. Заснований на книзі Capitaine de La Calypso Альберта Фалько і Жана-Мішеля Кусто про французького дослідника світового океану, фотографа й режисера. Роль головного героя виконав французький актор Ламбер Вільсон. За сюжетом Кусто протягом багатьох років мріє досліджувати глибини світового океану. Жак спорудив акваланг і набрав команду. Переобладнав військове судно під корабель для наукових експедицій та вирушив у плавання. За час своїх численних подорожей Жак і його команда зроблять кілька унікальних відкриттів. На головного героя чекає багато драматичних подій і складних випробувань в особистому житті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Квартал 95" показав трейлер "Слуги народу-2"

"Якщо ви теж у юні роки прилипали до телеекрана, коли там врешті припиняла засідати Верховна Рада, і починали показувати засмаглих струнких водолазів, коралові рифи, кольорових риб, дельфінів і гігантських китів. Якщо із завмиранням серця стежили за зануренням батискафа на кілометрову темну глибину, цей фільм для вас", - пише в соцмережі прес-аташе компанії "Артхаус Трафік" Анастасія Сидельник.

Зйомки фільму розпочалися 7 вересня 2015 року в Хорватії, на островах Хвар, Віс і Башево. Потім їх перенесли в Південну Америку й Антарктиду. Закінчилися зйомки картини 8 січня 2016-го на Багамських островах. Світова прем'єра відбулася 12 жовтня цього року.

Зараз ви читаєте новину «Фільм про винахідника акваланга покажуть у грудні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі