Ексклюзиви
четвер, 12 квітня 2012 13:13

Фільм "Порятунок "Титаніка" показує невідомі раніше деталі катастрофи
6

Кадр з фільму "Порятунок "Титаніка"
Фото: Джерело: gebrueder-beetz.de
Кадр з фільму "Порятунок "Титаніка"
Кадр з фільму "Порятунок "Титаніка"
Кадр з фільму "Порятунок "Титаніка"
Кадр з фільму "Порятунок "Титаніка"

14 і 15 квітня 2012 року відбудеться ексклюзивна прем'єра нового документального фільму "Порятунок "Титаніка ". Режисер фільму - ірландець Моріс Суїні.

Фільм знятий в кінці 2011 року і приурочений до сотої річниці загибелі відомого лайнера. "Титанік", який вважали непотоплюваним, затонув в ніч з 14 на 15 квітня 1912 року, під час свого першого рейсу в водах Північної Атлантики.

Картина побудована на свідченнях очевидців. Головні герої фільму - дев'ять членів команди.

Картина розповідає маловідому історію про мужність команди корабля, яка до самого кінця підтримувала системи електропостачання на судні, яке тонуло. Не дивлячись на те, що "Титанік" був приречений, команда протистояла стихії до останньої хвилини і пішла під воду разом з судном. Більшість екіпажу була у віці від 18-27 років.

За допомогою тривимірної комп'ютерної графіки творці фільму показують важливі нюанси і дозволяють відчути та пережити трагедію разом з пасажирами "Титаніка".

Більша частина дії фільму розгортається в технічних відсіках корабля, серед величезних казанів, які працюють на кам'яному вугіллі. Також глядачі побачать те, що відбувалося на верхніх палубах.

В Україні ексклюзивні покази відбудуться 14 квітня на каналі Viasat History о 20:00 і 15 квітня на каналі TV1000 о 17:00.

 

 

 

Зараз ви читаєте новину «Фільм "Порятунок "Титаніка" показує невідомі раніше деталі катастрофи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі