вівторок, 10 березня 2020 19:26

Фестиваль Sziget оголосив лайн-ап електронної сцени

Фестиваль Sziget оголосив лайн-ап електронної сцени
Фото: Rockstar Photographers

Організатори угорського фестивалю Sziget назвали 36 виконавців, які долучилися до цьогорічного лайн-апу. Серед них — відомі діджеї та електронні музиканти, зокрема Dixon, Chris Liebing, I Hate Models та інші артисти.

5-11 серпня вони виступлять в Будапешті на оновленій електронній сцені Colosseum. Цьогоріч локація стане найбільшою і найпотужнішою за всі часи фестивалю, зі звуком і світлом світового рівня та сценою 360° по центру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Sziget 2020: 7 причин, чому варто відвідати фестиваль

Повний список анонсу:

Anna Haleta
Boston 168 Live
Chris Liebing
D.A.L.I.
Dixon
DJ Stingray
Dr. Rubinstein
Echonomist
Eelke Kleijn
Francesco Del Garda
Gerd Janson
Hamish & Toby
Honey Dijon
I Hate Models
IMOGEN
Joris Voorn
Kölsch
La Fleur
Manni Dee
Matador
Mella Dee
Muallem
Musumeci
Nicolas Lutz
Patrice Bäumel
Perc
Phunkadelica
Robin Ordell
Rødhåd
Sasha
SHMLSS
Slam
Sonja Moonear
SPFOAKS [SPFDJ & Héctor Oaks]
Willikens & Ivkovic
Zioner

Переглянути цей допис в Instagram

A new venue at Sziget Festival would be nothing without massive acts! The Colosseum lineup for all days and nights is here! 👀 #Sziget2020

Допис, поширений Sziget Festival (@szigetofficial)

Хедлайнерами Sziget 2020 стануть музикант та діджей Calvin Harris, поп-виконавиця Dua Lipa, електронне тріо Major Lazer, рок-гурти Kings Of Leon та The Strokes. Також анонсували виступи A$AP Rocky, Khalid, Lewis Capaldi, Foals, Mark Ronson, Foster The People, Diplo, FKA twigs, Caribou, Keane, Glass Animals та ще десятки артистів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Музичний фестиваль Sziget назвав перші імена артистів

Sziget Festival – найближчий до України масштабний європейський фестиваль музики та мистецтв, який з 1993 року щорічно проводять на Острові Свободи в столиці Угорщини – Будапешті. Фестиваль приймає більш ніж півмільйона відвідувачів зі 100 країн світу та виконавців із близько 60 країн.

Sziget отримав низку престижних нагород, серед яких – "Найкращий великий фестиваль Європи", "Фестиваль з найкращою атмосферою" і "Фестиваль з найкращим лайн-апом" за визнанням European Festival Awards та NME Festival Awards.

Зараз ви читаєте новину «Фестиваль Sziget оголосив лайн-ап електронної сцени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі