понеділок, 25 червня 2018 13:40

"Фанатки Вінника зроблять виторг на їжу": Atlas Weekend оголосив хедлайнера першого дня

Співак Олег Вінник стане хедлайнером першого безкоштовного дня фестивалю Atlas Weekend, який проходитиме в "Експоцентрі України". Представить нову рок-програму, створену спеціально для Atlas. Про це повідомляє прес-служба фестивалю.

"Рекомендуємо квітковим крамницям поблизу ВДНГ запастися квітами, адже один із хедлайнерів Atlas Weekend 2018 - Олег Винник з ексклюзивною рок-програмою", - написали на сторінці заходу у Facebook.

Користувачі мережі активно коментують участь співака.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олег Винник здивував казковим перевтіленням у новому кліпі

Антон Мамченко написав: "О! З рок-програмою. Це - молодіжно, і гостренького. Але в будь-якому разі безкоштовний фестивальний день - це дуже круто".

Дмитро Безручко зазначив: "В цілому сумно, що з нашою економічною ситуацією поки що ми можемо отримати тільки такий фестиваль. Але ще більше засмучує аж надто поп-спрямованість фестивалю. Хочуть затягнути всіх - з малого до великого".

  Скрін з Фейсбук
Скрін з Фейсбук

Саган Андрій написав: "Красені, як ганчіркою та по морді. Тоді вже й Бобула з Зібровим підтягніть, згорів сарай - гори і хата".

Владислав Бручковський прокоментував: "Після оголошення такого хедлайнера безкоштовний день повинен був стати платним".

Катя Семенова зазначила: "Хлопці, чому ви так реагуєте, це ж безкоштовний день. Ви можете на нього і не йти, Atlas знає, кого кликати на безкоштовний день. У Винника багато прихильниць, які зроблять виторги на воду і їжу".

Також 3 липня на головній сцені опен-ейру виступатимуть: Monatik, Alekseev, NK | Настя Каменських, Mozgi, ВВ, Nikita Lomakin, Суворова. Всі концерти main stage першого фестивального дня Atlas Weekend у прямому ефірі покаже телеканал М1.

IV фестиваль Atlas Weekend пройде в Києві на ВДНГ з 3 по 8 липня. За 6 днів на 7 сценах опен-ейру виступлять понад 200 українських і зарубіжних артистів. Серед учасників: The Chemical Brothers, Martin Garrix, Placebo, LP, Benjamin Clementine, Don Diablo, Enter Shikari, Infected Mushroom, Nothing But.

Київський музичний фестиваль Atlas Weekend став одним з найкращих фестивалів світу 2018 року. Рейтинг склало британське видання Gigwise.

Видання пише, що фестивалі з їхнього списку пропонують гостям "все - від харчування для гурманів до йоги, все це відбувається в приголомшливих локаціях, які можуть запропонувати 4 сторони земної кулі".

У список також потрапили такі фестивальні легенди як Sziget, (Угорщина, джазовий фестиваль у Монтре, Швейцарія і Burning Man, США.

Зараз ви читаєте новину «"Фанатки Вінника зроблять виторг на їжу": Atlas Weekend оголосив хедлайнера першого дня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі