пʼятниця, 12 травня 2017 11:48

"Європа нила та вила. Відчувала, що нам підпишуть безвіз" - Притула прокоментував півфінал Євробачення

"Європа нила та вила. Відчувала, що нам підпишуть безвіз" - Притула прокоментував півфінал Євробачення
Сергій Притула прокоментував виступи учасників другого півфіналу пісенного конкурсу Євробачення-2017 Фото: Styler

Ведучий Сергій Притула прокоментував на своїй сторінці у Facebook виступи учасників другого півфіналу пісенного конкурсу Євробачення-2017.

"Перший півфінал показав, що слоган цьогорічного Євробачення Celebrate Diversity повністю знівельовано! Ніякого розмаїття не спостерігалось. Європа нила та вила, ніби відчуваючи, що сьогодні українцям остаточно підпишуть безвіз! З чим я, до речі, вас усіх принагідно вітаю!", – написав Сергій Притула.

Також шоумен відзначив зовнішній вигляд ведучих Олександра Скічка та Володимира Остапчука.

"Джентльмени, велкам у вищу лігу! І, до речі, що там з вартістю костюмів ведучих? Мені ось це обійшлось у 50 баксів. Фото прикріпив", – зауважив ведучий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголосили порядок виступів учасників фіналу Євробачення-2017

Притула прокоментував виступ кожного учасника другого півфіналу. Йому сподобалися представниці від Нідерландів і гурт з Білорусі.

"До речі, ходив сьогодні підстригти бороду в барбер-шоп у районі Андріївського узвозу і доргою зустрів групу меломанів з різних країн. Дивився на них і розумів, що насправді Київ – дуже ґей-френдлі місто. Хлопці тримались за ручки, ніжились у проміннях лагідного київського сонечка та впивались один одному в уста, приховані під мужніми бородами. Подекуди я бачив осудливі погляди чоловіків із дорогих автівок, припаркованих на Володимирській, але ніхто не вийшов і не сказав: "Ану припиніть Содом і Гомору в серці святого Києва золотоверхого!!!" Бо, коли стоять 40 підкачаних бугаїв і цілуються, то або зібрати 70 ультрас і зробити зауваження, або… констатувати, що Київ – дуже ґей-френдлі місто!", – іронічно додав він.

Крім того, шоумен наголосив, що другий півфінал вийшов значно веселіший за перший.

"Сьогодні у другому півфіналі переміг неймовірний фолькльорно-хореографічно-інструменально-вокальний перфоменс за участю ведучих Євробачення! Це було сильніше, ніж усі виступи разом взяті. Ну або сильніше, ніж усі виступи разом взяті, окрім Білорусі. Дякую всім за увагу та дружині за смачну індичку!",– підсумував Притула.

Ведучий Сергій Притула прокоментував у Facebook виступи учасників першого відбору, які пройшли до фіналу.

Зараз ви читаєте новину «"Європа нила та вила. Відчувала, що нам підпишуть безвіз" - Притула прокоментував півфінал Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі