четвер, 11 травня 2017 13:05

"Які цицьки, мати рідна!" - телеведучий про фіналістів Євробачення

"Які цицьки, мати рідна!" - телеведучий про фіналістів Євробачення
Сергій Притула прокоментував виступи фіналістів Євробачення Фото: bdzhola.com

Сьогодні о 22:00 почнеться другий півфінал пісенного конкурсу Євробачення-2017. Ведучий Сергій Притула прокоментував на своїй сторінці у Facebook виступи учасників першого відбору, які пройшли у фінал.

За результатами півфіналу 9 травня далі пройшли Молдова, Азербайджан, Греція, Швеція, Португалія, Польща, Вірменія, Австралія, Кіпр та Бельгія.

"О! Полська файна дупка! Виступала в нас на відборі! Якщо порівнювати із минулорічним учасником, то чисто візуально - крок уперед! Ні в кого такого декольте не було! Але пісню не рятує навіть конвульсивний скрипаль. Але пофіг... Які цицьки, мати рідна!!!! У фінал Польщу, у фінал!", - відгукнувся ведучий про співачку Касію Мос.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Після Євробачення подамось у Чорнобиль" - пройшов півфінал пісенного конкурсу

"А що, Майкл Болтон вже вмер і виступає його 17-річна реінкарнація? Чуваки, скажіть хтось австралійцям, що вся ця тєма із силуетами розміром на весь задник сцени вчорашній день. Як і з крупняком лиця. Правда, Melovin? Початок пісні не віщував такого галімого розвитку", – написав він про номер співака з Австралії Ісаї.

Ведучому здалось, що пісня учасниці з Греції Demy написана ще 10-20 років тому. Крім того, Притула помітив, що тему з біговими доріжками, яку використав у своєму номері швед Робін Бенгтссон, уже колись розкрив американський рок-гурт OK Go.

"Пісню кіпріоту писав той самий автор, що свого часу "Ейфорію" для Лорін. Але ліпше б він того не робив. Я вже нарахував три пісні, з яких стирено по шматку мелодії. Ще сьогодні так яскраво не було по плагіату. Бувають жахливі номери двох типів: як у Сєрьожі Лазарєва, де прям перебор, і от як у кіпріота, якого хочеться присипити разом з підтанцьовкою", - пише Притула про виконавця Hovig.

А в кінці шоу ведучий підсумував: "Ведучі і Джамала поки що найкращі з тих, хто був сьогодні на сцені".

Український шоумен та ведучий Сергій Притула розповів, за якого учасника голосуватиме на Євробаченні-2017.

Зараз ви читаєте новину «"Які цицьки, мати рідна!" - телеведучий про фіналістів Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі