Ексклюзиви
четвер, 10 травня 2007 12:05

Євробачення-2007: У Європі ставлять на Сербію, в Британії - на Україну (ФОТО)

Європейські букмекери називають головними фаворитами пісенного конкурсу "Євробачення-2007" Сербію, Швецію і Білорусь, повідомила в четвер люксембурзька газета "Тагеблатт".

Білорусь на конкурсі представляє співак Дмитро Колдун, переможець останньої "Фабрики зірок", Швецію - група The Ark, Сербію - Марія Шеріфовіч з піснею "Молитва".

Українській Вєрці Сердючці прогнозують місця з п"ятого по десяте. Про це заявляють в компанії "CFC Консалтінґ", яка 2005-го була партнером проведення "Євробачення" в Києві. Серед фаворитів також називають представників Мальти, Росії і Швейцарії.

Водночас британська букмекерська контора William Hill вважає, що переможцем Євробачення-2007 стане Вєрка Сердючка з піснею Danzing.

Сьогодні в Хельсінкі о 21.00 за місцевим часом (22.00 по Україні) розпочнеться півфінал "Євробачення-2007", а фінал пройде 12 травня.


За матеріалами: "Газета по-українськи", РІА Новини.

Зараз ви читаєте новину «Євробачення-2007: У Європі ставлять на Сербію, в Британії - на Україну (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі