середа, 03 квітня 2019 17:33

Євробачення: показали порядок виступів учасників у півфіналах

  У півфінілах, які пройдуть 14-го і 16-го травня візьмуть участь представники з 35 країн
У півфінілах, які пройдуть 14-го і 16-го травня візьмуть участь представники з 35 країн

Організатори 64-го міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2019 оголосили порядок виступів учасників у півфіналах. Його опублікували на офіційній сторінці конкурсу.

У півфінілах, які пройдуть 14-го і 16-го травня візьмуть участь представники з 35 країн.

Так, у першому півфіналі, 14 травня, виступить 17 країн у такому порядку: Кіпр, Чорногорія, Фінляндія, Польща, Словенія, Чехія, Угорщина, Білорусь, Сербія, Бельгія, Грузія, Австралія, Ісландія, Естонія, Португалія, Греція, Сан-Марино.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Букмекери назвали переможця Євробачення-2019

У другому півфіналі, 16 травня, виступить 18 учасників у такому порядку: Вірменія, Ірландія, Молдова, Швейцарія, Латвія, Румунія, Данія , Швеція, Австрія, Хорватія, Мальта, Литва, Росія, Албанія, Норвегія, Нідерланди, Північна Македонія, Азербайджан.

Порядок виступів у Гранд-фіналі, 18 травня, буде визначено одразу після другого півфіналу, у п'ятницю 17 травня.

Нагадаємо, Євробачення-2019 триватиме з 14 по 18 травня в Тель-Авіві. Цьогоріч Україна не буде брати участі в Євробаченні-2019. Причиною відмови було названо умови надмірної політизації під час національного відбору.

НОТУ транслюватиме Євробачення-2019, але віддати свої голоси за конкурсантів українці не зможуть. За прогнозами букмекерів, фаворитом є представник Нідерландів Дункан Лоренс.

Зараз ви читаєте новину «Євробачення: показали порядок виступів учасників у півфіналах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі