понеділок, 11 березня 2019 18:50

Букмекери назвали переможця Євробачення-2019

Букмекери назвали переможця Євробачення-2019
Останні букмекерські прогнози з'явились на офіційному сайті пісенного конкурсу Євробачення 6 березня Фото: ukrinform.ru

Букмекери продовжують робити свої прогнози та ставки на переможця Євробачення-2019. З моменту останніх ставок Україна зникла з рейтингової таблиці, оскільки через скандал на відборі Євробачення змушена була відмовитись від конкурсу в Ізраїлі.

Позиція трьох перших країн дещо змінилась і тепер представнику Нідерландів пророкують перше місце. Раніше лідерську позицію займала Росія, пише 24 канал.

Після гучного скандалу з MARUV, яка перемогла у Нацвідборі Євробачення-2019, Національна суспільна телерадіокомпанія України ухвалила рішення відмовитись від участі в головному конкурсі в Ізраїлі. Через це позиція України в рейтинговій таблиці зникла. Раніше Україна навіть не входила в топ-10 кращих. Після перемоги на відборі MARUV Україна піднялася в рейтингу і посіла четверте місце.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Квитки на Євробачення-2019 анулювали

Останні букмекерські прогнози з'явились на офіційному сайті пісенного конкурсу Євробачення 6 березня. Вже через 5 днів, 11 березня, ситуація з першими сходинками у рейтингу букмекерів змінилась: місце переможця тепер пророкують Нідерландам - виконавець Дункан Лоренс 8 березня представив пісню Arcade. Одразу ж після нього у рейтингу йде екс-лідер Сергій Лазарєв - представник Росії з піснею Scream. Трійку лідерів закріпив John Lundvik зі Швеції з піснею Too Late For Love. У першій десятці також розмістились представники країн Швейцарії, Італії, Кіпру, Ісландії, Португалії, Норвегії та Греції.

Україна не братиме участі в Євробаченні-2019. Так вирішила Національна суспільна телерадіокомпанія.

Перемогу в національному відборі пісенного конкурсу здобула співачка 27-річна Ганна Корсун, яка виступає під псевдонімом Марув. Вона відмовилася підписувати договір із НСТУ. Назвала

Зараз ви читаєте новину «Букмекери назвали переможця Євробачення-2019». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі