Ексклюзиви
субота, 25 липня 2020 17:08

Елтон Джон судиться з колишньою дружиною

Елтон Джон судиться з колишньою дружиною
Елтон Джон і Рената Блауел прожили в шлюбі 4 роки gettyimages.com

Колишня дружина британського співака Елтона Джона Рената Блауел подала на музиканта до суду. Звинувачує у порушення правил шлюборозлучного угоди. На думку Блауел, в фільмі "Рокетмен" - екранізованій біографії її колишнього чоловіка, використано забагато фактів з їхнього подружнього життя. Про це повідомляє The Daily Telegraph.

Рената Блауел побажала отримати від музиканта $3,8 млн.

Під час розлучення в 1988 році подружжя уклали угоду, згідно з яким зобов'язалися не розголошувати на публіку деталі особистого життя і причин розірвання стосунків.
За заявою адвокатів жінки, Елтон Джон кілька разів ігнорував домовленості. Наприклад, у книзі книзі "Я" (англ. Me), що вийшла восени 2019 року, і в фільмі "Рокетмен" надмірно перекручені події з їхнього спільного життя. Захисники Блауел розповіли, що жінку почали активно згадувати в жовтій пресі, переслідувати надокучливі папараці.
Й екс-дружина Елтона Джона перш за все бажає захистити своє приватне життя, а вимога матеріальної компенсації - другорядна причина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меган Маркл і принц Гаррі подали в суд на папараці

Елтон Джон познайомився з німецькою звукорежисеркою Ренатою Блауел в 1983 році під час запису альбому Breaking Hearts . Через рік пара одружилася в Австралії. Це було несподівано, бо ще у 1976 році в інтерв'ю часопису Rolling Stone Джон заявив про свою бісексуальність. З 1993-го постійним партнером музиканта є продюсер Девід Ферніш. 2014-го чоловіки уклали шлюб.


Прем'єра фільму Декстера Флетчера "Рокетмен" відбулася 16 травня 2019 року на Каннському фестивалі. Головну роль в картині зіграв британець Терон Еджертон. Отримав "Золтий глобус" в номінації "найкраща чоловіча роль в комедії і мюзиклі".

Зараз ви читаєте новину «Елтон Джон судиться з колишньою дружиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі