четвер, 17 травня 2018 18:42

Елтон Джон повертається в Україну

Елтон Джон повертається в Україну
Елтон Джон виступить у Києві. Фото: kurir.mk

Британський музикант сер Елтон Джон дасть концерт у Києві. Він відбудеться 28 травня під час фестивалю "Кураж Базар" на арт-заводі "Платформа".

Виступ матиме благодійну мету - профілактика СНІДу, залучення українців до боротьби із захворюванням в Україні. Про це повідомляють на сайті благодійного фонду Олени Пінчук.

Крім того, на заході презентують арт-проект китайського художника Ай Вейвея та фотовиставку.

Вартість вхідного квитка становитиме 100 грн. Зібрані кошти від проданих квитків спрямують на проект зі створення інформаційно-освітнього центру для молоді в Києві.

У переддень концерту на "Кураж Базарі" покажуть запис концерту Елтона Джона, який він дав на майдані Незалежності 2007 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Коли тиша заговорила" - в Нацопері показали вражаючий перформенс

Легенда світової естради, британський співак і композитор сер Елтон Джон тричі виступав в Україні. Востаннє - у київському Палаці спорту 2011-го. У червні 2007 року на запрошення Фонду Олени Пінчук "АнтиСНІД" Елтон Джон відіграв безкоштовний благодійний концерт на головній площі Києва, майдані Незалежності, а 2008 року виступив у Криму на дні народження колишнього президента України Леоніда Кучми.

Зараз ви читаєте новину «Елтон Джон повертається в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі