понеділок, 15 липня 2019 15:50

Елізабет Бенкс зніме мультсеріал про "Флінстоунів"

Елізабет Бенкс зніме мультсеріал про "Флінстоунів"
Мультсеріал "Флінстоуни" виходив у 1960-х на американському телеканалі ABC. thestar.com

Американська акторка та режисерка Елізабет Бенкс планує поставити анімаційний серіал для дорослих за мотивами багатосерійного мультфільму "Флінстоуни", що виходив у 1960-1966 рр.

Проект ще розробляється, дата виходу невідома. Режисерка зазначає, що серіал заснований на оригінальній ідеї з участю персонажів із "Флінстоунів".

Фред та його родина живуть у вигаданому Кам'яному столітті, за сюжетом. Це карикатура на Америку 1950-х. У 1994-му вийшов повнометражний фільм "Флінстоуни", де головні ролі виконали Голлі Беррі та Джон Гудман.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дворецький Бетмена виявився секретним агентом: головні серіали липня

14 жовтня вийде американський блокбастер "Янголи Чарлі" із Крістен Стюарт в одній із головних ролей. Режисеркою виступила американська актриса Елізабет Бенкс.

В Америці діє елітне детективне агентство під управлінням багатія Чарльза Таунсенда. На нього працюють 3 молодих дівчини, яких прозвали "Янголами Чарлі". Серед них вчена, тусовщиця та військова, за сюжетом.

Зараз ви читаєте новину «Елізабет Бенкс зніме мультсеріал про "Флінстоунів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі