Ексклюзиви
субота, 29 вересня 2007 11:39

Екс-"ВІА Гра" зніметься з Гошею Куценко (ФОТО)

Колишня учасниця дівочго гурту "ВІА Гра" Віра Брежнєва і двох місяців не змогла пробути в ролі домогосподарки.
Красуня готує сенсаційне повернення, але вже як  самостійна співачка. І допоможе їй у цьому відомий київський режисер Алан Бадоєв, який запропонував колишній солістці популярного гурту головну роль у новорічному мюзиклі.

Новий проект, музику до якого пише відомий композитор і продюсер Максим Фадєєв (а це вже половина успіху), покаже Перший канал у новорічні дні. Сюжет творці поки тримаютьють у секретіі, але відомо, що це історіяя про двох молодих людей, які борються за кохання дівчини. Цю фатальну красуню і зіграє Брежнєва, пише "Твій день".
"Так, дійсно, Віра - це наш головний козир, - розповів Алан Бадоєв. - Я упевнений, що після виходу фільму на екран у неї почнеться успішна сольна кар"єра. Тому що пісня, написана Максом Фадєєвим, це вже хіт. А ми ще придумали їй новий образ - у нашому фільмі Вірочка буде ще більш сексуальною і фатальною".
Як запевняє Бадоєв, це була його ідея - запросити в проект колишню учасницю "ВІА Гри". Навіть після її відходу вони продовжували спілкуватися, і в один із днів він зробив їй цю пропозицію.
 
"Віра дуже зраділа, - продовжує Бадоєв. - І в цій ролі я бачив тільки її, вона відмінна акторка і співачка. Зараз ми обговорюємо всі деталі сценарію, костюми - Віра живе цим проектом. Зйомки почнуться в листопаді у Києві. У проекті задіяно багато російських зірок, а коханого нашої красуні зіграє Гоша Куценко".

Зараз ви читаєте новину «Екс-"ВІА Гра" зніметься з Гошею Куценко (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі