пʼятниця, 17 грудня 2021 15:48

Експідопічна Monatik випустила перший трек після припинення співпраці з артистом

Експідопічна Monatik випустила перший трек після припинення співпраці з артистом
Nino Basilaya презентувала перший сингл після того, як припинила співпрацю з Monatik. Фото: надане піар-агентом співачки

Попвиконавиця Nino Basilaya, яка раніше була підопічною Monatik і співпрацювала з його лейблом, презентувала трек-маніфест "В ожидании тебя".

Цього літа вона розпочала сольну кар'єру. А пісня "В ожидании тебя", яку написала Анастасія Пустовіт, стала першою після припинення співпраці з Дмитром Монатіком. Аранжуванням треку займався Андрій Вдовиченко.

"Пісня близька мені. Іноді мені здається, що "весь світ проти мене", але віра в краще завжди перемагає. Цей трек — на 100 відсотків про мою реальність, про те, наскільки мене тримає почуття прихильності до людини, яку я так люблю", - прокоментувала співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Navka в новому альбому продемонструвала різдвяні мотиви в сучасному обрамленні

Виконавиця Nino Basilaya випустила відеороботу на пісню "Полетели". Продюсером пісні став Monatik, а Таню Муіньо виступила режисеркою кліпу. Співачка постала в зухвалих образах. Вона продемонструвала на собі цьогорічні тренди: "ядерну" хімічну завивку, неонові фарби в образах і дрібні "бублики" з волосся.

Зараз ви читаєте новину «Експідопічна Monatik випустила перший трек після припинення співпраці з артистом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі