Ексклюзиви
неділя, 19 лютого 2012 11:06

Екс-чоловік Вітні Х'юстон втік з похорон зірки
13

Фото: Фото: Reuters

Церемонія прощання з Вітні Х'юстон пройшла в суботу в її рідному місті Ньюарк, штат Нью-Джерсі. Відспівування Вітні тривало чотири години.

Скандально відомий екс-чоловік співачки Боббі Браун примудрився буквально втекти з похорону до їх завершення.

Браун, чий невдалий шлюб з Х'юстон завершився розлученням, із запізненням прибув на церемонію прощання - камера вихопила його перед входом до церкви. Він не пішов у храм після того, як йому було відмовлено у вході на церемонію, а йому запропонували сісти в сімейному ряду.

За його словами, більше він не міг терпіти утисків з боку охоронців. Йому також відмовили в зустрічі з Боббі Крістіною Браун - їх спільної з Х'юстон дочкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бін Ладен хотів одружитися на Вітні Х'юстон

"Я не можу зрозуміти, чим мотивована така поведінка охорони", - заявив пізніше співак.

За його словами, покійна не була б рада тому, як з ним обійшлися.

У баптистській церкві New Hope, де зібралися рідні співачки - мати Сіссі і дочка Баббо-Христина - члени громади, близькі і друзі, було більше музики, ніж промов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вітні Х'юстон могли убити - ЗМІ

Піснею прощалися з зіркою блюзу відомі співачки Мервін Уайненс, Дайон Уорвік, Алісія Кіс, Арета Франклін, Ар Келлі і реппер Рей Джей, з яким Х'юстон зустрічалася після розлучення з Бобі Брауном. У залі також були присутні губернатор штату Кріс Крісті і найвпливовіша жінка шоу-бізнесу Опра Уїнфрі, Бейонс, Елтон Джон.

Закриту труну з тілом Вітні з храму виносили під звучання пісні "I Will Always Love You". Після цього процесія попрямувала на кладовище Fairfields cemetary в містечку Уестфілд. Вітні поховали поруч з її батьком Джоном Расселом Х'юстоном.

Зараз ви читаєте новину «Екс-чоловік Вітні Х'юстон втік з похорон зірки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі