понеділок, 06 травня 2019 14:45

Джордж Мартін натякнув на сюжет приквелів "Гри престолів"

Автор: bookstr.com
  Джордж Мартін підтвердив, що телеканал HBO розробляє три приквели серіалу "Гра престолів"
Джордж Мартін підтвердив, що телеканал HBO розробляє три приквели серіалу "Гра престолів"

Американський письменник Джордж Мартін, автор циклу романів "Пісня льоду й полум'я", розповів про майбутні серіали у всесвіті "Гри престолів". У своєму блозі він підтвердив, що телеканал HBO продовжує роботу над 3 спін-офами, дія яких відбуватиметься до подій "Гри престолів".

"У розробленні було 5 різних історій для серіалів-наступників "Гри престолів" - мені не до вподоби термін "спін-оф". Три з них добре просуваються. Серіал, який я не маю називати "Довга ніч", почнуть знімати наприкінці цього року. 2 інших шоу поки перебувають на стадії розроблення сценарію, але вже наближаються. Про що вони? Я не можу розповісти. Та можливо, вам варто взяти примірник "Вогню і крові" та придумати власні теорії", - пише Мартін.

Дія серіалу під робочою назвою "Довга ніч" розгортатиметься за кілька тисячоліть до "Гри престолів". Шоу розкриє секрети історії вигаданого континенту Вестерос, зокрема про дім Старків і походження білих ходоків. За словами Джорджа Мартіна, серіал покаже стародавній світ, у якому ще немає Королівської Гавані, Залізного трону, драконів і будинку Таргарієнів. Головну роль зіграє англійська акторка Наомі Воттс. Шоу не буде засноване на жодному з творів Мартіна. Вихід "Довгої ночі" очікується наступного року.

Книжка "Вогонь і кров" - це хроніка правління династії Таргарієнів. Опис починається за 300 років до подій "Гри престолів". Центральний персонаж - засновник династії Ейгон Таргарієн. За допомогою драконів завойовує більшу частину Вестеросу.

Перший том "Вогню і крові" вийшов у США в листопаді торік. Українською в березні твір випустило видавництво "КМ-Букс".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Джордж Мартін одним рядком перекреслює все сказане"

Восьмий, фінальний сезон фентезі-драми "Гра престолів" на основі серії романів "Пісня льоду й полум'я" стартував 14 квітня на каналі HBO. Містить 6 серій. Остання вийде 19 травня. Бюджет фінального сезону становить $90 млн — 2,4 млрд грн.

Зараз ви читаєте новину «Джордж Мартін натякнув на сюжет приквелів "Гри престолів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі