пʼятниця, 25 лютого 2011 12:22

Джона Гальяно затримали за напад і антисемітизм

Джона Гальяно затримали за напад і антисемітизм

Британського дизайнера Джона Гальяно, який займає посаду арт-директора французького модного дому Christian Dior, затримали в Парижі. Як повідомляє Agence France-Presse з посиланням на місцеву поліцію, модельєр був затриманий за антисемітські висловлювання і ймовірний напад.

За словами джерела агентства, інцидент за участю Гальяно стався на правому березі Сени, у престижному районі Маре. Поліція затримала дизайнера після того, як він нібито нагрубив парі, що сиділа на терасі кафе. Яка була причина, котра спонукала модельєра висловитися на адресу пари, поки не з'ясовано.

До справжнього моменту 50-річного Джона Гальяно відпустили доти, поки йому офіційно не будуть пред'явлені звинувачення. Агентство не наводить коментарів самого дизайнера з приводу того, що сталося.

Джон Гальяно почав кар'єру в 1985 році, коли випустив дипломну колекцію одягу, котра отримала натхнення з Французької революції. Незабаром він представив свою першу колекцію на Британському тижні моди. У 1990-х роках Гальяно переїхав до Парижу, в 1995 році став творчим директором модного дому Givenchy, а в 1996 році перейшов на роботу в Dior.

Зараз ви читаєте новину «Джона Гальяно затримали за напад і антисемітизм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути