Ексклюзиви
вівторок, 08 березня 2016 03:11

Джон Сноу таки з'явиться в новому сезоні "Гри престолів"

Джон Сноу таки з'явиться в новому сезоні "Гри престолів"
Фото: скріншот останнього трейлера "Гри Престолів"

Актор Кіт Харінгтон підтвердив, що візьме участь у шостому сезоні "Гри престолів". Про це повідомляє The Independent.

"Я знявся в декількох сценах, в яких мій персонаж був мертвий", - підтвердив Харінгтон. Актор також пожартував, що мертвий Джон Сноу — це одна з найкращих його робіт. Інші подробиці нового сезону "Гри престолів" Харінгтон відмовився розкривати.

4 березня британський актор Іен Макшейн, який приєднався до команди "Гри престолів", заявив, що його персонаж в шостому сезоні воскресить одного з улюблених героїв. Кого саме зіграє Макшейн, поки не повідомляється, проте глядачі припускають, що він виконає роль Старшого брата - цей герой з'явився в четвертій книзі Джорджа Мартіна "Бенкет стерв'ятників" із серії "Пісня льоду і полум'я", що лягла в основу телесеріалу.

Прем'єра нових серій намічена на 24 квітня.

У лютому канал HBO опублікував тизер шостого сезону "Гри престолів", в якому видно обличчя Джона Сноу - персонажа, загиблого в кінці попереднього сезону. До цього в січні актриса Мейсі Вільямс, виконуюча роль Ар'ї Старк, пояснила, що Сноу повернеться, але не зовсім живим".

Зараз ви читаєте новину «Джон Сноу таки з'явиться в новому сезоні "Гри престолів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі