вівторок, 01 жовтня 2019 13:10

"Джокер" і "Малефісента 2": що варто подивитись у жовтні

"Джокер" і "Малефісента 2": що варто подивитись у жовтні
Які кінопрем'єри чекають глядачів у жовтні. Фото: кадр з фільму "Джокер"

Прем'єри кінострічок у жовтні вражатимуть оновленими сюжетами старих фільмів і продовженнями давно відомих історій.

Gazeta.ua створила добірку найочікуваніших кінопрем'єр цього місяця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В мережу виклали тізер четвертого сезону "Дивних див"

1. "Джокер". У кінотеатрах із 3 жовтня 2019-го.

Фільм "Джокер" 2019-го, знятий у жанрах драма, трилер і кримінал, стане так званим спін-офом до серії про неприємного і безсердечного антагоніста Бетмена.

За сюжетом, події розгортаються у Готем-Сіті 1981-го. Комік Артур Флек остаточно розчарувався в своїй професії. Глядачі не оцінили його таланту, наслідком стала нестача любові до його персонажу - клоуна. Він не витримав глузувань над його костюмом і задирок колег, що і призвело до жахливого вибору - відмежувати себе від суспільства і почати жити під своєю маскою. Артур Флек божеволіє та починає жахливо вбивати людей. Спосіб його помсти нагнав страх на всіх місцевих жителів Готем-Сіті.

2. "Двійник". У кінотеатрах із 10 жовтня 2019-го.

Генрі Броги - старий найманий вбивця, який раптово вирішив завершити кар'єру. Він мріє про спокійне життя на старості років, а також хоче забути весь негатив, який займав перше місце в житті. Однак навіть після радикального рішення зав'язати з криміналом чоловікові не вдасться так легко позбутися свого минулого. Якось він стикається з невідомим хлопцем, який неймовірно схожий на нього в молодості. Що б він не робив, хлопець завжди виявляється на крок попереду. Тому Генрі вирішує з'ясувати, що сталося, як це сталося і чому його клон з'явився в його житті.

3. "Захар Беркут". У кіно з 10 жовтня 2019-го.

Український історичний екшн створили за мотивами однойменної повісті Івана Франка.

1223 рік. Монгольська орда на чолі з ханом Бурундою рухається на захід, винищуючи все на своєму шляху. Дійшовши до високих Карпатських гір, військо зупиняється біля підніжжя. Однак вночі кілька місцевих мисливців - брати Беркути - потайки пробираються у табір і звільняють полонених. Несамовитий від люті хан вирішує йти навпростець, щоб помститися і знищити карпатські поселення. Для цього він знаходить зрадника серед місцевих, який відкриває йому таємний прохід у горах. Однак невеличка громада гірських мисливців під керівництвом Захара Беркута має свій план, щоб назавжди зупинити багаточисельного ворога.

4. "Чаклунка: Повелителька темряви". Прем'єра 17 жовтня 2019-го.

З моменту, коли могутня чаклунка наклала закляття на юну красуню, доньку короля Аврору, пройшло кілька років. Відтоді в їхньому чарівному світі відбулось багато змін. Тепер вони двоє будуть прагнути лише одного - захистити ліс і його жителів, магічних звірів від ворожих сил. Для того, щоб отримати перемогу і стати сильніше, Аврорі, яку ненавиділа Малефісента, і чаклунці, яка жадала смерті принцеси, доведеться об'єднатися.

5. "Абатство Даунтон". Прем'єра 31 жовтня 2019-го.

Події сиквелу розгортатимуться 1927-го. У центрі уваги опиниться аристократична сім'я Кроулі, яка живе у помісті Даунтон. Значна частина сюжету зосереджена на візиті в маєток короля Георга V королеви Марії. У новій стрічці у вигляді повнометражного фільму добре відома леді Мері взяла на себе контроль над підготовкою королівського візиту. Після певних її спостережень багатьом персонажам доведеться затягнути паски, адже вона вважає, що через прийом таких важливих гостей треба заощадити трохи коштів і зменшити витрати на маєток. Тому приїзд королів викликає велике хвилювання у жителів Даунтона.

Український комедійний серіал "Великі Вуйки" з'явиться на телеекранах 14 жовтня на "1+1". Подробицями поділилась прес-служба телеканалу "1+1". У стрічці розповідається про пригоди гуцулів із "Останнього москаля" у Києві. Крім уже відомих глядачеві героїв, у серіалі з'явиться багато українських зірок у найнесподіваніших образах.

Зараз ви читаєте новину «"Джокер" і "Малефісента 2": що варто подивитись у жовтні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі