понеділок, 25 листопада 2013 11:15

Дует з Арізони здивує киян своїми музичними інноваціями

Дует з Арізони здивує киян своїми музичними інноваціями

У Києві виступить інстументальний дует двох братів Lymbyc Systym. Будучи не зовсім електронним, але й не традиційним інструментальним гуртом, Джаред і Майк Белл вдаються до постійних нових пошуків.

Американський інструментальний гурт з Арізони утворився в 2001 році. Поєднує в своїй творчості елементи інструментального року та електронної музики. Колектив сміливо можна віднести до популярного напрямку пост-рок. Lymbyc Systym гастролювали із Crystal Castles, The Album Leaf, Her Space Holiday, This Will Destroy You, The One AM Radio, Dirty on Purpose, Montag та іншими.

Один із їхніх альбомів, що вийшов у 2012 році під назвою "Symbolyst" отримав неабиякий резонанс. Тоді ще американське видання в своєму рев'ю порівняв платівку з меблями від IKEA та творіннями художників ХХ століття: "чисті, яскраві і рішучі".

Також, спеціальною подією вечора стане презентація дебютного альбому від київського пост-рок гурту Way Station. Та виступ ще одного спеціального гостя вечора - молодого пост-рок гурт із Ялти This Cold Normandy.

Концерт відбудеться 27 листопада о 19:30 в Underground Music Hall (Пр-т Московський 13-В). Квитки вже є у продажі.

Lymbyc Systym - Truth Skull from Mush Records on Vimeo.

Зараз ви читаєте новину «Дует з Арізони здивує киян своїми музичними інноваціями ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі