пʼятниця, 22 листопада 2013 11:30

"Гоголь Борделло" обіцяють влаштувати в Києві підривний музичний карнавал
5

Фото: Фото: gogolbordello.com

Багатонаціональний Gogol Bordello на чолі з невгамовним Євгеном Гудзем наступного року дадуть концерт у Києві. Харизматичний, "карнавальний" та повний експериментів гурт зіграє на сцені нового майданчика "Sentrum" у березні.

Музиканти приїдуть до столиці в рамках Gonzo Turbo Auto pilot tour, і представлять новий альбомом "Pura Vida Conspiracy".

Панк-рок гурт Gogol Bordello переважно складається із музикантів східноєвропейського походження, емігрантів з України, Росії, Ізраїлю. Вони прославились у всьому світі театралізованими постановками концертів, які є сумішшю карнавалу, комедії, фарсу, кабаре та балагану. Їхня музика зазнала істотних впливів української-карпатської та циганської музики, яка супроводжується акордеоном та скрипкою (в деяких альбомах й саксофоном) і є поєднанням кабаре, панку, фолк-року, романсу, рок-н-ролу і дабу.

Фронтмен гурту Євген Гудзь народився і провів дитинство в Київській області, після вибуху на ЧАЕС емігрував до США, де і заснував "Gogol Bordello". З тих пір гурт об'їздив сольними концертами Північну і Південну Америку, Європу, Азію, виступили більше ніж на півсотні світових фестивалів, включаючи Glastonbury, Coachella, Lollapalooza, Rock Im Park, Sziget та інші.

Gogol Bordello співпрацювали з такими флагманами як System of a Down, музиканти провели спільне турне 2011 року. У записах пластинок Bordello брав участь Рік Рубін, відомий по роботі c Металікою, Slipknot, Slayer.

Зараз ви читаєте новину «"Гоголь Борделло" обіцяють влаштувати в Києві підривний музичний карнавал ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі