неділя, 10 листопада 2019 21:45

Другого сезону не буде. Перезапуск серіалу "Беверлі-Гіллз, 90210" закрили

Автор: fox.com
  Перезапуск серіалу "Беверлі-Гіллз, 90210" закрили після першого сезону.
Перезапуск серіалу "Беверлі-Гіллз, 90210" закрили після першого сезону.

Американський телеканал FOX відмовився продовжувати перезапуск серіалу "Беверлі-Гіллз, 90210" на другий сезон.

Продюсери без пояснень зупинили зйомки телешоу, повідомляє The Hollywood Reporter.

Брендон Волш разом із сестрою Брендою переїжджає з Міннесоти в Каліфорнію, у престижний район Лос-Анджелеса Беверлі-Гіллз. У місцевій школі вони знаходять друзів серед розбещених багатих підлітків, за сюжетом.

Новий сезон є продовженням культового телефільму 1990-х. У ньому автори розповідають про життя головних героїв через 30 років.

У зйомках взяли участь усі актори оригінального складу, крім Люка Перрі, який помер у березні цього року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали тизер українського історичного серіалу

Прем'єра нового сезону відбулась 7 серпня 2019-го. Перший епізод зібрав біля екранів 3,8 млн глядачів. Серіал став найбільш рейтинговим літнім дебютом на американському телебаченні. Останню серію показали 11 вересня. Її побачили 1,9 млн глядачів.

Оригінальний серіал транслювали з жовтня 1990-го до травня 2000-го. Автори порушували проблеми американської молоді: перше кохання, зрада, насильство в сім'ї, алкоголізм, рання вагітність.

Пісня Sunsay українського виконавця Cape Cod стала саундтреком останнього шостого епізоду перезапуску "Беверлі-Хіллз, 90210". Композиція записана спільно з ірландським співаком Річардом Фаррелом і увійшла до альбому Echoes 2018-го.

Зараз ви читаєте новину «Другого сезону не буде. Перезапуск серіалу "Беверлі-Гіллз, 90210" закрили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі