пʼятниця, 31 січня 2014 13:15

Другий ролик "Німфоманки" зробили менш відвертим - нові трейлери
9

Німфоманка
Німфоманка
Німфоманка
Німфоманка
Теорема Зеро

Gazeta.ua підібрала найсвіжіші кіноролики цього тижня.

У мережі нарешті з'явився офіційний трейлер фільму Террі Гілліама. Австрієць Крістоф Вальц грає самотнього кібергенія у його новому фільмі "Теорема Зеро". Він живе у занедбаній каплиці, за якою цілодобово спостерігають камери. Персонаж Вальца працює над загадковим проектом, мета якого - знайти сенс життя. Або навпаки - довести, що його немає.

Террі Гілліам зізнається, що зняв фільм про сучасність. Майбутнє, як каже режисер, описане в "Теоремі Зеро", вже давно настало - реклама на кожному кроці, Бетмен замість Бога і дисплей - замість церкви.

Похмурий фільм про нелегке життя в південних штатах. Трейлер історії "Джо" показує аткора Ніколаса Кейджа і ролі колишнього кримінальника, який несподівано для самого себе бере під своє крило 15-річного хлопця з босяцкой сім'ї алкоголіків. Герой Кейджа стає єдиним порятунком для цієї дитини.

У мережу виклали цього тижня і перший трейлер другої частини фільму Ларса фон Трієра "Німфоманка". Еротоманка розповідає усі деталі свого насиченого сексуального життя від свого народження до свого 50-річчя. Її грає Шарлотта Генсбур. Також у фільмі задіяні Віллем Дефо, Ума Турман, Джеймі Белл, Міа Гот, Майкл Пас та інші.

Трейлер першої частини фільму оприлюдненили у листопаді 2013 року. Ролик спочатку опублікували на YouTube, але потім видалили з сайту через надто відверті сцени сексуального характеру. Варіант стрічки без цензури був показаний поки що тільки в Данії.

Зараз ви читаєте новину «Другий ролик "Німфоманки" зробили менш відвертим - нові трейлери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі