Ексклюзиви
четвер, 29 березня 2012 13:15

"Дозволяю собі бути в мережі не більше, ніж півтори години на день" - Кідрук

"Дозволяю собі бути в мережі не більше, ніж півтори години на день" - Кідрук
Максим Кіндрук. Фото з сайту ukraine2012.gov.ua

12 українських письменників зустрінуться зі своїми друзями з Facebook. Серед них: Максим Кідрук, Галина Вдовиченко, Антон Санченко.

"Найбільше резонансу на Facebook викликав мій відеоролик із Намібії. Зняв представників племені хімба, яких навчив говорити українською: "Азаров, ай-яй-яй!" і "Азаров, як тобі не соромно?" Тепер африканці можуть бути для прем'єра прикладом у вивченні української мови. Намагався вивісити посилання на відео на Facebook-сторінці Азарова. Але вона закрита. На ній можна тільки дізнатися біографічну довідку про прем'єра. Його сторінку створили "для галочки", - зазначив Максим Кідрук.

Має 2415 друзів на Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Григір Тютюнник писав новели з пам'яті

"У Facebook зареєструвався п'ять років тому. Коли вийшли перші книжки, почав використовувати сторінку як спосіб їхньої розкрутки. Проблема публічної людини – багато набиваються у френди. А ти не можеш перевірити, чи це справді твій читач. Є надокучливі. Пропонують спільні подорожі, просять зустрітися, подарувати книжку. Часто турбують заздрісники й неадекватні. Моїх книжок не читали, але вважають, що можуть писати краще. Дозволяю собі бути в мережі не більше, ніж півтори години на день. Вдома маю проведений інтернет, але вирішив за нього не платити. Просто йду з ноутбуком у кав'ярню з Wi-Fi. Як тільки батарея в комп'ютері сідає – на цьому все. Це дає вдома можливість писати спокійно – без спокуси перевірити e-mail або зайти у Facebook", - додав Кідрук.

Прочитати детальніше про те, чому письменники вирішили познайомитися зі своїми віртуальними друзями, можна у журналі  "Країна" № 6 (115) за 29 березня 2012 року.
Журнал можна купити у точках продажу преси.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

Зараз ви читаєте новину «"Дозволяю собі бути в мережі не більше, ніж півтори години на день" - Кідрук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі