понеділок, 19 березня 2012 15:18

"Ці прокляті фото викладав мій помічник" — Червоненко про мертвих кабанів у Facebook

"Ці прокляті фото викладав мій помічник" — Червоненко про мертвих кабанів у Facebook

Євген Червоненко вважає себе затятим мисливцем. Про це колишній запорізький губернатор розповів Каті Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

Нагадаємо, на початку березня на сторінці глави департаменту авіації Міністерства надзвичайних ситуацій України у Facebook з'явилися його фото на фоні вбитих кабанів.

"Якби я вмів викладати фото в комп'ютер чи в Facebook, то я би, як в тому анекдоті, тут не жив, а був би кимось в іншій країні. Я не вмію. Викладали фото в мою відсутність. Я був закордоном. І мій помічник, знаючи, що ми розвиваємо подієвий туризм, гадав, що приклад Словаччини, де за допомогою організованого державного полювання заробляються шалені кошти для держави, хотів показати приклад. Вийшло, як завжди. У нас не думають про людей, а думають про кабанів. Я офіційно заявляю, що я вбив одного кабана, проповз 10 км. Полювало 50 людей, 5 бригад, два дні", - виправдовувався політик.

"Фотографувалися всі. Але з моїм єврейським щастям мій помічник це виклав, ну чесно", - додав він.

За словами Червоненка, це був організований фестиваль.

"І хто бачив ті прокляті фото, бачив, що там не дико, там цілий ритуал вшанування цих тварин, горять спеціальні багаття, сурми, всі мисливці знімають капелюхи, тримають руку біля серця", - наголосив він.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Червоненко у Facebook похизувався вбитими кабанами

Колишній запорізький губернатор зауважив, що оскільки він іудей, то він свинину не їсть.

"В Словаччині вона віддається дитячим будинкам та будинкам для літніх людей. Що залишається, мисливське господарство продає ресторанам", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «"Ці прокляті фото викладав мій помічник" — Червоненко про мертвих кабанів у Facebook». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути