Ексклюзиви
вівторок, 01 серпня 2017 18:05

"Доктрина збалансованого розвитку Україна 2030" увійшла в ТОП-5 книг про успіх

"Доктрина збалансованого розвитку Україна 2030" увійшла в ТОП-5 книг про успіх
"Доктрина збалансованого розвитку Україна 2030" увійшла в ТОП-5 книг про успіх Фото: Стос

Арт-критик Ігор Бондар-Терещенко оприлюднив список 5 книг про успіх і успішних людей. Серед них "Доктрина збалансованого розвитку Україна 2030" видавництва Кальварія.

"Автори цих книжок дають саме такі поради, нагадуючи, що людина – творець свого щастя, а успіх – лише набір інструментів, якими його, як скульптуру, "вирізьблюють" з безформної маси буднів", - пише Бондар-Терещенко.

"У цій книжці знову ж демонструється цілком мистецька техніка східного ґатунку з успішної реалізації всіх механізмів збалансованого розвитку України. Щодо "східної" тактики – це дослідження провідними науковими інституціями кількості тієї самої субстанції, яка налипла на гілки, крила і колеса прогресу (і це, здається, не сніг). Всього нам запропоновано шість основних гальмівних факторів, усунення яких створить умови для економічного стрибка України. Після чого створено Нову Доктрину курсу на економіку розумного і збалансованого зростання, і вже далі запропоновано сценарій конкретних інноваційних дій. Вони теж цілком східні, безжальні, гострі та напрочуд творчі, як має бути у другому, наразі "мистецькому", підході до економічної реальності. Тобто після виявлення зайвих вад, хиб і гальмівних факторів треба спритним порухом владної руки скульптора відсікти їх від "інноваційного" тіла України, залишивши на розгляд її народу-населення-електорату чистий продукт – скульптурну, тобто витончену, вишукану і економічно вигідну модель Нової України.", - пише Бондар-Терещенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вакарчук розповів, як побудувати успішну державу

"Доктрина збалансованого розвитку Україна 2030" опинилася в одному списку разом з книгами Джима Коллінза "Величні за власним вибором", Волтера Айзексона "Інноватори. Як група хакерів, геніїв та ґіків здійснила цифрову революцію" та Чан Кіма, Рене Моборна з їх "Стратегією блакитного океану"

Перша публічна презентація видання "Доктрина збалансованого розвитку Україна 2030" відбулася 18 травня в рамках VIІ міжнародного фестивалю "Книжковий Арсенал". У цьому стратегічному документі вперше пропонуються конкретні терміни запуску та реалізації механізмів збалансованого розвитку принципово нової траєкторії економічного зростання України до 2030 року та механізми її реалізації найближчі 10-15 років.

Зараз ви читаєте новину «"Доктрина збалансованого розвитку Україна 2030" увійшла в ТОП-5 книг про успіх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі