середа, 02 листопада 2011 14:08

Діджей Шантель облив киян шампанським
12

Фото: Фото: Анна Балакир

1 листопада у київському клубі "Crystall Hall" відбувся концерт німецького діджея Шантеля. Разом з ромським духовим оркестром Bukovina Club виконав народні балканські хіти. Також зіграли саунд-треки до фільму Саші Барона Коена "Борат" і російської стрічки "Любов у великому місті".

Протягом виступу музикант запрошував на сцену дівчат і обливав зал з пляшки шампанським "Артемівське". Сам Шантель вийшов на сцену з гітарою.

"Його пісні дуже схожі на музику Горана Бреговіча, - каже 25-річна Ірина. - Дуже подобається, що він близько спілкується з публікою — виходить в зал, співає разом зі слухачами, запрошує до себе на сцену. Мабуть, усі 2 сотні осіб, які сюди прийшли, вирішили з ним сфотографуватися після концерту. Він чемно позує і посміхається. Мені його аж шкода, бо видно — людина стомилася. Відіграв півтори години, але мені цього мало, хочеться ще танцювати".

Діджей Шантель має українське коріння. Його дідусь і бабуся народилися у Чернівцях. Емігрували звідти після Другої світової війни. Музикант навідує Буковину майже щороку і фінансово підтримує чернівецький дитячий будинок. 2006 року німець зайняв перше місце у музичному конкурсі BBC World Music Awards.

Зараз ви читаєте новину «Діджей Шантель облив киян шампанським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі