середа, 13 листопада 2013 07:00

Дам Януковичу ще один шанс - Шерешевський
10

Фото: Фото: Ольга Каменєва

12 вересня в Київському мистецькому Арсеналі відкрився форум художніх проектів Art Kyiv Contemporary VIII. Владислав Шерешевський бере у ньому участь з експозицією живопису, яку іронічно назвав "Реквієм по телевізору". На більш як 10 полотнах зобразив персонажів, який часто бачимо по телебаченню. У центрі виставки – два телеекран них портрети Януковича і Путіна.

- У Януковича обличчя цікаве. Він – мужчина помітний, хоча далеко і не красень, - каже художник.

- Ви б сказали це жінкам, які за нього голосували...

- Ви б на допиті це сказали, - жартує Шерешевський.

Януковича художник намалював на тлі кола з жовтих зірок, символу Євросоюзу, за два дні напередодні виставки.

- А ви знаєте, ходять чутки, що курс поміняв?

- Я думав, от намалюю, і все буде нормально. Замовив полотно, чую, а він проти Юлі нову справу завів. Думаю, дам йому ще один шанс, - жартує художник. – Намалював на одному подиху. Зразу не получався, бо виходив таким, як є. А треба було щось іконоподібне зробити. Щоб це не кпин був, а щось позитивне, ніби з любов'ю, - пояснює свою вдячність Януковичу за євроінтеграційний курс Шерешевський.

Путін у художника, як і годиться на тлі Кремля. Він ніби щось віщає, а у кутку полотна, під рукою російського президента – глечик з українським борщем, на якому написано "1-ое".

Зараз ви читаєте новину «Дам Януковичу ще один шанс - Шерешевський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі