вівторок, 03 травня 2022 12:15

"ДахаБраха" у США переспівали хіт "Ой у лузі червона калина"

"ДахаБраха" у США переспівали хіт "Ой у лузі червона калина"
"ДахаБраха" перебувають у турі в США. Фото: facebook.com/DakhaBrakha

Український етногурт "ДахаБраха" у Сполучених Штатах Америки переспівав гімн січових стрільців "Ой у лузі червона калина".

Це відбулося під час гастролей музикантів у країні. Відео опублікували в Instagram гурту.

"Продовжуємо свій американський тур і зберігаємо бойовий дух!" - йдеться у підписі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от DakhaBrakha (@dakhabrakha)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хай вертаються додому нах*й з кораблями. Що ж ти робиш, джавеліне, з тими москалями" - українці записують мотивуючі пісні

Музиканти перебувають з 1 квітня у турі, який був запланований ще три роки тому, але не відбувся через пандемію Covid-19.

На концертах вони мають особливу програму та відеоряд, в якому використали роботи українських митців. Зокрема, Марка Галаневича, Марії Волкової, ілюстраторів Сергія Майдукова, Андрія Єрмоленка, Марисі Рудської, а також фотографів Олександра Глядєлова та Максима Дондюка.

Британський рок-гурт Pink Floyd презентував пісню під назвою Hey Hey Rise Up. У ній використали вокал лідера гурту "Бумбокс" Андрія Хливнюка, який у Києві на Софійській площі переспівав "Ой у лузі червона калина" під час чергування у ТРО.

Зараз ви читаєте новину «"ДахаБраха" у США переспівали хіт "Ой у лузі червона калина"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі