четвер, 23 червня 2016 14:27

"Чиновники з дачами й Mercedes розповідають, що порушувати закони не можна. Як у них язик не відсохне?" - Вакарчук

"Чиновники з дачами й Mercedes розповідають, що порушувати закони не можна. Як у них язик не відсохне?" - Вакарчук

Лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук назвав українських політиків клоунами.

Про це він написав у блозі на сайті "Обозреватель".

"Найбідніші, доведені до злиднів люди зранку до вечора дивляться на клоунів по телевізору, які прикидаються демократами перед МВФ і американцями. При цьому крадуть, брешуть, порушують закони. Найгірше, що всі ці люди - чиновники, у яких дачі, Mercedes, охорона і які нібито живуть на 7 тисяч гривень у місяць, - весь час розповідають, що порушувати закони не можна. Та як у них язик не відсохне?", - написав Вакарчук.

Фронтмен гурту "Океан Ельзи" і раніше різко висловлювався на адресу влади. Низький рівень так званої еліти - називав нашим найнебезпечнішим внутрішнім ворогом.

Нагадаємо, Святославу Вакарчуку довіряє 60,8% респондентів, за даними Центру SOCIS. Досліджували рівень довіри українців до політичних фігур.

Гурт "Океан Ельзи" з кінця травня перебуває у світовому турі на підтримку 9-го студійного альбому "Без меж". 25 червня музиканти дадуть концерт на стадіоні Чорноморець в Одесі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після концерту у Львові Вакарчук перерахував 50 тис. грн на паливо для реанімобілів

Зараз ви читаєте новину «"Чиновники з дачами й Mercedes розповідають, що порушувати закони не можна. Як у них язик не відсохне?" - Вакарчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі