понеділок, 04 липня 2011 17:18

Четверті "Пірати" заробили понад $1 млрд

Четверті "Пірати" заробили понад $1 млрд

"Пірати Карибського моря 4: На дивних берегах" зібрали в світовому прокаті більше одного мільярда доларів, повідомляє Boxofficemojo. Всього на даний момент картина заробила майже 1,008 мільярда.

Таким чином, в списку найкасовіших стрічок за всю історію кінематографу четверта частина пригод капітана Джека Горобця стала сьомою. Примітно, що "Пірати Карибського моря: Скриня мерця" - другий фільм франшизи - в даний час у цьому ж списку займає четверте місце з результатом в 1,066 мільярда.

У свою чергу, якщо судити за зборами за межами Північної Америки, то нові "Пірати" з результатом у 774 мільйони доларів поступаються тільки "Титаніку" і "Аватару". При цьому збори фільму в США і Канаді склали 233 мільйона доларів - за цим показником фільм поступається іншим картинам франшизи.

"Пірати Карибського моря 4: На дивних берегах" вийшли у світовий прокат у травні 2011 року. У цій серії франшизи капітан Джек Горобець займається пошуком джерела вічної молодості, а йому протистоїть колишня подружка у виконанні Пенелопи Крус і капітан Чорна борода у виконанні Іена Макшейна. Головні ролі у фільмі виконали Джонні Депп, Пенелопа Крус, Джеффрі Раш, Іен Макшейн та інші.

Зараз ви читаєте новину «Четверті "Пірати" заробили понад $1 млрд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі