пʼятниця, 25 вересня 2020 14:38

Цей альбом підвищує рівень української поп-музики

Цей альбом підвищує рівень української поп-музики
Фото: Instagram. Обкладинка альбому 13 waves

Дует TVORCHI презентував альбом 13 waves. Це 3-тя студійна платівка електронників з Тернополя.

Серед композицій - дует з Аліною Паш Yellow Sands. Також у реліз включили повну версію треку Bonfire, що увійшов у десятку чартів Google Play в Україні.

"Це робота, яка підвищує рівень української поп-музики загалом, - пише про 13 waves головний редактор музичного інтернет-журналу live.Karabas Ігор Панасов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Alyona Alyona номінували на престижну музичну премію

Учасники гурту Андрій Гуцуляка та Джеффрі Кенні працювали дистанційно через карантин. Альбом записували окремо, кожен у себе вдома. Спілкувались у FaceTime та Telegram. Тексти писав Джеффрі, а саунд-продюсером виступив Андрій.

За словами виконавців, треки присвячені молодості, сміливості, першим проявам літа, сваркам закоханих. Vice City просякнута вайбами гри GTA та стилем 1980-х. А пісня Psycho натякає на психів, але не з клінічної палати, а реального життя. Андрій та Джеффрі кажуть, що психами можуть виявитися колишні та найкращі друзі.

"Мої особисті фаворити це Break Lights, Get U back i Living My Life. Вони реально настільки достойно круті, що можуть конкурувати з Bonfire за своєю хітовістю. У них справді чудові аранжування і вокал. А ще мені подобається їхній сучасний погляд і екскурс в епоху 1990-х за допомогою своєрідного звучання, яке кілька років тому знову реінкарнувалося. Хочеться побажати успіху музикантам і радіти за сучасну молодь, що має можливість у своєму плей-листі містити таких українських артистів", - коментує альбом співачка ONUKA.

TVORCHI – україно-нігерійський дует із Тернополя. 2018-го Андрій та Джеффрі випадково познайомилися на вулиці. Домовилися вивчати англійську та українську, згодом - разом писати музику. Обидва навчалися на фармацевтичному факультеті Тернопільського медуніверситету. Перший кліп Believe з бюджетом $100 назбирав 1,6 млн переглядів в Youtube. З цією ж піснею, у лютому цьогоріч гурт дійшов до фіналу на нацвідборі "Євробачення". Виступали на музичних фестивалях "Файне місто", Тернопіль, Atlas Weekend, Київ, та Ukrainian Song Project, Львів.

Зараз ви читаєте новину «Цей альбом підвищує рівень української поп-музики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі