субота, 19 вересня 2020 13:35

Alyona Alyona номінували на престижну музичну премію

Alyona Alyona номінували на престижну музичну премію
Alyona Alyona боротиметься за перемогу з 16 кращими молодими артистами з усієї Європи. Фото: Reuters

Українська реперка Alyona Alyona увійшла в список номінантів на нову премію Європейського Союзу в галузі сучасної музики Music Moves Europe Talent Awards 2021.

Результати відбору були оголошені 18 вересня в рамках Reeperbahn Festival в Гамбурзі. Про це повідомляється на офіційному сайті ESNS.

Alyona Alyona боротиметься за перемогу з 16 кращими молодими артистами з усієї Європи. Зірка виступить на фестивалі ESNS і, якщо переможе, отримає 10 000 євро на розвиток своєї кар'єри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Alyona Alyona записала емоційний трек про смерть

"Це крута можливість нести свою творчість і сучасну українську музику на простори всієї Європи", - прокоментувала свою номінацію артистка.

Українська реперка Alyona Alyona потрапила до переліку 50-ти артистів, на які покладають сподівання у 2020 році. Alyona Alyona визнали зіркою, яка руйнує стереотипи на міжнародному рівні. Відповідний рейтинг опублікувала газета "The Guardian".

Зараз ви читаєте новину «Alyona Alyona номінували на престижну музичну премію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі