вівторок, 05 березня 2019 19:12

"Це велика помилка" - виконавець ролі Люка Скайвокера висловився про нові епізоди "Зоряних війн"

"Це велика помилка" - виконавець ролі Люка Скайвокера висловився про нові епізоди "Зоряних війн"
Американський актор Марк Гемілл розповів, що думає про нову трилогію "Зоряних війн". Фото: alphacoders.com

Американський актор Марк Гемілл, який зіграв роль джедая Люка Скайвокера у фільмах франшизи "Зоряні війни", висловив своє ставлення до нових епізодів фантастичної кіносерії. В інтерв'ю порталу denofgeek.com він розповів про помилку, якої припустилися творці трилогії сиквелів "Зоряних війн".

"Я певною мірою музикант, - каже Гемілл. - Я читаю ноти й намагаюся зіграти музику так добре, як тільки можу. Це не обов'язково означає, що мені подобається мелодія, але це не моя робота.

Наприклад, Люк ніколи не побачить свого найкращого друга Гана Соло знову. Я сказав, що це велика помилка - не дати цим трьом возз'єднатися. Люк, Ган і Лея вже ніколи не будуть разом. І я, мабуть, ніколи вже не матиму нагоди попрацювати разом із Гаррісоном Фордом. А потім вони вбили мене. Я гадав, смерть Люка станеться наприкінці трилогії. Коли я повертався до ролі, то сподівався на участь у всіх трьох частинах і без жодних камео. Що ж виявилося? Фінал сьомого епізоду - це насправді початок восьмого. Я отримав лише один фільм!

В одній зі сцен восьмого епізоду я повинен був просто пройти повз С-3РО, навіть не звертаючи на нього уваги. Я сказав режисеру Раяну Джонсону, що не можу так вчинити. Він відповів: "Гаразд, іди й роби, що хочеш". Тож я пішов і зробив, як хотів.

У сценарії восьмого епізоду є така фраза: "Забудь минуле, знищ, якщо треба". Вони зробили гарну роботу в цьому напрямі.

А насправді я взагалі ніколи не очікував повернутися. У нас був початок, середина й кінець. Тож нині мене це вже не бентежить. Адже тепер це історія про нове покоління, як і має бути".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усі фільми "Зоряних війн" об'єднали в одне відео

Дев'ятий епізод кіносерії "Зоряні війни" вийде у грудні. Це буде завершення трилогії сиквелів. Попередні епізоди - "Пробудження сили" 2015 року та "Останні джедаї" 2017-го. Нову стрічку знімає режисер "Пробудження сили" Джей Джей Абрамс. Головні ролі виконують британці Дейзі Рідлі та Джон Боєга й американець Адам Драйвер. Картина ще не має назви. Очікується, що трейлер з'явиться наступного місяця.

Зараз ви читаєте новину «"Це велика помилка" - виконавець ролі Люка Скайвокера висловився про нові епізоди "Зоряних війн"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі