понеділок, 04 березня 2019 21:45

Усі фільми "Зоряних війн" об'єднали в одне відео

Автор: alphacoders.com
  Американський актор Тофер Грейс змонтував ролик, у який ввійшли кадри з усіх десяти фільмів франшизи "Зоряні війни"
Американський актор Тофер Грейс змонтував ролик, у який ввійшли кадри з усіх десяти фільмів франшизи "Зоряні війни"

У мережі з'явився ролик, у якому об'єднані всі десять фільмів фантастичної кіносерії "Зоряні війни". Фанатський трейлер під назвою "Зоряні війни: Завжди" змонтував американський актор Тофер Грейс.

У п'ятихвилинне відео ввійшли кадри з усіх частин франшизи "Зоряні війни", створеної американським режисером Джорджем Лукасом. Починаючи від першого фільму кіноепопеї "Зоряні війни. Епізод IV. Нова надія" 1977 року і закінчуючи спін-офом "Соло. Зоряні Війни. Історія" 2018-го. На фоні звучать цитати ключових персонажів і фрагменти саундтрека франшизи, написаного композитором Джоном Вільямсом.

Над роликом Тофер Грейс працював разом зі своїм другом, монтажером Джеффом Йорксом. Відео набрало більш ніж мільйон переглядів.

"Чому студії не створюють "мега-трейлери", зв'язуючи всі фільми однієї франшизи й нагадуючи, чому ви власне полюбили їх? - каже Джефф Йоркс. - Невже це не було би круто? Ось і ми про це подумали..."

Відеомонтаж - хобі Тофера Грейса. 2012-го він змонтував 85-хвилинну фанатську версію трилогії приквелів "Зоряних війн", які виходили протягом 1999-2005 років і загальна тривалість яких становить майже сім годин. Власний монтаж актор продемонстрував публіці лише один раз на закритому показі. У вільному доступі цієї версії немає.

А торік Грейс змонтував двогодинну версію фентезі-трилогії "Хоббіт" режисера Пітера Джексона, що виходила з 2012-го до 2014-го і мала хронометраж у майже вісім годин.

Прем'єра фільму "Зоряні війни. Епізод IX" запланована на грудень. Завершення трилогії сиквелів знімає режисер Джей Джей Абрамс. Картина ще не має назви. Вихід трейлера очікується наступного місяця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголосили дату прем'єри нової екранізації роману Френка Герберта "Дюна" із зірковим складом

У фільмі "Людина-павук 3: Ворог у тіні" Тофер Грейс зіграв роль фотографа Едді Брока, який перетворюється на суперлиходія Венома. Також актор знімався у стрічках "Інтерстеллар", "Ультраамериканці", "Під Сільвер-Лейк", "Чорний куклукскланівець".

Зараз ви читаєте новину «Усі фільми "Зоряних війн" об'єднали в одне відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі