четвер, 02 жовтня 2014 14:25

Чак Паланік напише сценарій для фільму по власній книзі

Чак Паланік напише сценарій для фільму по власній книзі
Фото: АР

Чак Паланік заявив, що сам буде працювати над сценарієм фільму за власним романом "Колискова". Письменник зустрівся з шанувальниками на показі фільму "Бійцівський клуб" у рамках кінофестивалю Beyond Fest в Голлівуді. Про це повідомляє блог ain't It Cool News.

За словами Паланіка, вже готовий драфт сценарію, написаний іншим автором (його ім'я не називається), який письменник збирається довести до завершення. Це буде перша сценарна робота автора "Бійцівського клубу".

Останній раз про проект екранізації "Колискової" Паланіка повідомлялося в 2008 році. Тоді, посилаючись на самого письменника, кілька ресурсів, присвячених кіно, оголосили, що на роль у майбутньому фільмі вже підбирають акторів. Також згадувалося ім'я нікому не відомого, імовірно шведського, режисера Рольфа Йоханссона. З тих пір більше ніяких звісток про цей проект не надходило.

"Колискова" - роман-хоррор Чака Паланіка про колискової, яка вбивала дітей, опублікований в 2002 році. Письменник працював над романом під час судового процесу над вбивцею її батька. Через місяць після закінчення роботи над книгою злочинцеві винесли смертний вирок. "Колискову" номінували на премію Брема Стокера.

Зараз ви читаєте новину «Чак Паланік напише сценарій для фільму по власній книзі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі