середа, 19 вересня 2012 12:44

Бронєвого забрали в лікарню з бенкету - дружина

Бронєвого забрали в лікарню з бенкету - дружина
Леонід Бронєвой у виставі "Вишневий сад". Фото: kp.ua

Російський актор Леонід Бронєвой під час гастролей в Києві постійно сміявся і жартував.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів працівник театру ім Лесі Українки, де з 7 по 17 вересня проходили гастролі московського театру "Ленком". Він попросив не вказувати своє прізвище.

"Леонід Сергійович блискуче грав і прекрасно виглядав. Перед виставою "Вишневий сад" він стояв на ганку нашого театру і про щось розмовляв із колегами. Він постійно жартував і сміявся", - сказав він.

"Було помітно, що Леонід Сергійович став повільним і розміреним. Коли в нього просили автограф, він повільно діставав із кишені ручку і майже хвилину виводив свій підпис. Після вистави всі актори поїхали в якийсь ресторан на запрошення Віктора Пінчука, щоб відсвяткувати завершення гастролей. Захід був закритим, нікого із працівників нашого театру туди не запрошували", - додав співрозмовник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леонід Бронєвой потрапив до лікарні з інфарктом

Нагадаємо, що 18 вересня Леоніда Бронєвого доставили до Київського міського центру серця. Йому стало погано ввечері після спектаклю. Лікарі діагностували у нього гострий інфаркт міокарду, зробили операцію із шунтування судин серця. Зараз він лежить в реанімації.

"Після спектаклю "Вишневий сад" Леоніду Сергійовичу стало зле. Спонсори попросили його після вистави прийти на бенкет. Він не хотів, але поступився. Про це розказував мені по телефону. Казав: "Погано себе почуваю. Посиджу 20 хвилин і поїду в готель". Вночі прямо з бенкету його відвезли в лікарню. Операцію робив один із кращих хірургів України, друг бізнесмена Віктора Пінчука. Зараз стан чоловіка стабільний, хоч лікарі ніяких прогнозів не дають", - розповіла дружина актора Вікторія Валентинівна.

Театр "Ленком" привіз до Києва дві вистави — "Пер Гюнт" та "Вишневий сад". Останню показували у столиці тричі - 14, 16 та 17 вересня. Леонід Бронєвой грав у спектаклі слугу Фірса. Гастролі профінансував мільярдер Віктор Пінчук.

Зараз ви читаєте новину «Бронєвого забрали в лікарню з бенкету - дружина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі