Ексклюзиви
вівторок, 18 вересня 2012 23:58

Леонід Бронєвой потрапив до лікарні з інфарктом

Леонід Бронєвой потрапив до лікарні з інфарктом
Фото: ИТАР-ТАСС

Російський актор театру і кіно Леонід Бронєвой потрапив в одну з київських лікарень з інфарктом, повідомляє "Кореспондент.net" з посиланням на джерело в медичних колах.

Бронєвого госпіталізували в Київський міський центр серця з підозрою на інфаркт у вівторок, 18 вересня. Після обстеження лікарі встановили діагноз - інфаркт міокарда. Артист знаходиться у стані середньої тяжкості. Він поміщений в реанімаційне відділення.

У Київ Бронєвой прибув у складі трупи московського театру Ленком. В українській столиці Ленком зіграв спектаклі "Пер Гюнт" і "Вишневий сад". Гастролі тривали з 8 по 17 вересня. Бронєвой виконує роль Фірса у "Вишневому саду". У Києві цей спектакль був зіграний 14, 16 і 17 вересня.

Бронєвому 83 роки. Крім вистави "Вишневий сад" він також зайнятий в спектаклях "Королівські ігри" і "Одруження". Броньовий грає в Ленкомі з 1988 року. З 1962 по 1988 рік він був актором Московського драматичного театру на Малій Бронній.

Найбільшу популярність акторові, проте, принесли його ролі в кіно, зокрема, роль Мюллера в телесеріалі "Сімнадцять миттєвостей весни" (1973). Серед інших його ролей - герцог у фільмі "Той самий Мюнхгаузен" (1979), велюр в "Покровських воротах" (1982) і доктор в "Формулі любові" (1984).

Зараз ви читаєте новину «Леонід Бронєвой потрапив до лікарні з інфарктом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі