Ексклюзиви
четвер, 25 серпня 2011 17:59

Бондарчук зніме перші епізоди тривимірного "Сталінграду" восени

Бондарчук зніме перші епізоди тривимірного "Сталінграду" восени

Новий фільм російського режисера Федора Бондарчука "Сталінград" буде зніматися в 3D. Зйомки картини починаються 25 серпня.

Про те, що фільм буде знятий в 3D, повідомив один із продюсерів картини, глава AR Films Олександр Роднянський. Раніше Бондарчук відмовлявся давати однозначну відповідь на питання про те, чи буде він використовувати тривимірну технологію.

"У нас були величезні сумніви, тому що 3D сприймається як атракціонний інструмент для дитячого, пригодницького, фантазійного кіно. А"Сталінград" - це драма, дія якої відбувається під час однієї з найбільш важливих і трагічних битв Великої Вітчизняної війни. І Було питання , чи доречно тут 3D. Ми зняли кілька тестових сцен і зрозуміли, що 3D дозволяє наблизити глядача до подій: дивовижно сильно виходить", - сказав Роднянський.

Він зазначив, що картина буде розрахована на молодь.

"Фільм розрахований на ту, переважно молоду, аудиторію, яка сьогодні дивиться американські фільми та яка, як ми сподіваємося, зможе ідентифікувати себе з нашими героями. Ми намагаємося зробити все по-справжньому, без халтури і з великою увагою до деталей", - впевнений Роднянський.

"До 16 вересня ми знімемо два епізоди, дуже великі й дуже складні, та почнемо головне будівництво великих декорацій. Потім "законсервуємося", відкриємося в квітні та знімемо весь фільм за квітень-травень-червень", - уточнив Роднянський.

Вихід стрічки в прокат запланований приблизно на кінець 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «Бондарчук зніме перші епізоди тривимірного "Сталінграду" восени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі