Ексклюзиви
неділя, 23 квітня 2006 17:03

Благодатний вогонь доставлять на Північний полюс

Благодатний вогонь з Єрусалиму наступного тижня буде доставлений на Таймир і Північний полюс, повідомляє Центр національної слави Росії, що знаходиться у Красноярському краї.

- Делегація центру вже п"ятий рік поспіль у рамках програми "Просіть миру Єрусалиму" здійснює паломництво напередодні свята Великодня до Єрусалиму, де в храмі Гробу Господнього вже дві тисячі років сходить Благодатний вогонь, - ідеться в повідомленні.

Представник центру в понеділок, 24 квітня, доставить Благодатний вогонь до Норильська (Росія, Таймирський автономний округ). Далі експедиція відправиться на Північний полюс, де відслужать молебень і встановлять православний хрест.

- Вічну полярну кригу вперше в історії людської цивілізації освітить і освятить Благодатний вогонь - символ порятунку та відродження, життя і прагнення до світла, - зазначено в повідомленні, повідомляють Подробности.ua.

Зараз ви читаєте новину «Благодатний вогонь доставлять на Північний полюс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі